EN

Omah>PRODUCTS>Piring Freezer

YT-4 Ejector

Ringkesan

Bisa digunakake kanggo mbusak blok saka tray.

  • Fitur
  • SPESIFIKASI
  • APLIKASI
  • Inquiry

● Copot blok beku saka tray.

● Demoulding hidrolik, cepet lan gampang.

● Dimensi kepala lan rel ejector bisa disesuaikan.


Pas cetakan kabeh-ukuran.

Contact Us