EN

Omah>PRODUCTS>Piring Freezer

Mesin Pembeku Plate Seri WF (J) Kanthi Unit Refrigerasi

Ringkesan

Piring beku kaya mangkene bisa digunakake kanggo beku produk sing beda ing nampan, wajan lan kothak, sing cocog kanggo panganan laut, daging sing dikemas cilik lan panganan liyane ing blok. Piring ing njero diselehake kanthi horisontal supaya produk ing nampan utawa bungkus bisa dilebokake ing piring supaya beku luwih apik. Piring beku bisa dilengkapi piston utawa unit kompresor sekrup, sing kurang swara, pendhudhukan ruang lantai cilik, efisiensi dhuwur lan gampang operasi, lsp.

  • Fitur
  • SPESIFIKASI
  • APLIKASI
  • Inquiry

Pendingin kasebut bisa uga kalebu Freon, Amonia utawa CO2 u Digawe saka Aluminium tahan banyu segara, bahan panganan. Plat aluminium Persegi tebal 25mm menehi kekuatan dhuwur, tahan karat dhuwur lan konduktivitas termal. Plat kasebut gandheng kanthi otomatis lan duwe deformasi minimal.

Enklosur diisolasi karo siji potongan busa Polyurethane kanggo njamin struktur sing kuat lan nyuda rasa adhem kanthi ngilangi sendi.

Lampiran mesin pembeku piring Square yaiku stainless steel. Bisa njaga lingkungan segara sing angel lan gampang diresiki.

Seng Selang fleksibel bebas bocor PTFE, sambungan flanged utawa utas. Selang ditutupi jalinan baja tahan karat 304L. u Dilengkapi unit kompresor BITZER internal.

Wis dirakit, ora dibutuhake instalasi lapangan, gampang diresiki lan dilayani.


WF-1J, 11 stasiun

◆ Ukuran efektif kanggo piring penguapan: 2020 × 1252 (mm)

Area produk sing efektif: 27.7m2)

Nomer piring: 12

Plate clearance: saka 46mm nganti 95mm

Kapasitas pendinginan: 71.1kw

Kapasitas isi pendingin: R404A 80Kg

Unit kulkas: Loro 6G-30.2Y( BITZER) 22Kw × 2

cara pasokan iquid: Katup Danfoss TX

Kondensor: Exchanger panas ube shell, tabung tembaga tahan korosi

Stasiun hidrolik:

1) Tenaga motor pompa minyak: 1.5kw 380V / 50Hz

2) Tekanan pompa minyak: 5MPa

3) Fluks pompa minyak: 10L / min

4) Minyak hidrolik: oli mekanik hidraulik No.46 68kg (Opsional)

Ukuran sakabèhé: 4350 (l) × 1950 (w) × 2950 (h)

Bobot: 5400kg


Becik banget kanggo beku iwak, urang, daging, unggas, dhaharan siap ing nampan utawa kothak. 

Seafoods
Produk unggas
Contact Us