EN

Omah>PRODUCTS>Piring Freezer

Freezer piring vertikal seri VPF

Ringkesan

Mesin pembeku piring vertikal cocok kanggo beku kanthi cepet saka macem-macem panganan blok, kayata iwak, urang, produk daging, panganan ingon-ingon, lan liya-liyane. Umume digunakake ing pirang-pirang lapangan kayata pangolahan panganan laut, mancing iwak ing laut, pamrosesan daging cincang, lan pet proses pembekuan panganan.


  • Fitur
  • SPESIFIKASI
  • APLIKASI
  • Inquiry

◆ Cepet mbukak lan mbongkar. Beda karo beku piring horisontal sing butuh manungsa
kerja kanggo ngemas produk ing nampan, para buruh bisa ngeculake produk akeh
langsung menyang papan ing antarane piring. Sawise produk beku, blok beku bakal
diangkat saka piring nganggo garpu hidrolik.
Mesin pembekukan piring vertikal efisiensi energi banget amarga ora suwe nalika beku.
bingkai digawe saka baja galvanis panas banyu sing tahan banyu laut. Baja tahan karat
pigura uga kasedhiya minangka pilihan.
Lumahing piring Gamelan lan garpu ditutupi karo PTFE kanggo nyegah produk
karusakan utawa goresan.
Mesin pembeku bisa digunakake karo Freon, Ammonia utawa CO2.



modelL1L2W1W2H1H2
VPF20 × 7528272492163512958101340
VPF25 × 7533423007163512958101340
VPF26 × 7534453110163512958101340
VPF32 × 7541033768163512958101340
VPF12 × 10022401905163512958101340
VPF16 × 10027522417163512958101340
VPF20 × 10033272992163512958101340
VPF25 × 10039673632163512958101340
VPF26 × 10040953760163512958101340
VPF32 × 10049034568163512958101340

* Suhu infeed: + 15 ℃, suhu outfeed: -18 ℃, suhu beku: -35 ℃, wektu beku adhedhasar iwak beku kabeh

* Spesifikasi subyektif kanggo ngganti tanpa kabar, hubungi salesman sadurunge nggawe pesenan.

* Desain khusus kanggo kebutuhan khusus.

Freezer piring vertikal digunakake kanggo beku produk ing blok ing kapal mancing utawa ing darat. Cocog kanggo panganan sing akeh kayata iwak, daging lan sayuran, utawa panganan cair kaya jus, susu, pulp, lsp.

Produk unggas
panganan laut
Contact Us