EN

Omah>PRODUCTS>Piring Freezer

Freezer piring vertikal seri VPF

Ringkesan

Mesin pembeku piring vertikal cocok kanggo beku kanthi cepet saka macem-macem panganan blok, kayata iwak, urang, produk daging, panganan ingon-ingon, lan liya-liyane. Umume digunakake ing pirang-pirang lapangan kayata pangolahan panganan laut, mancing iwak ing laut, pamrosesan daging cincang, lan pet proses pembekuan panganan.


  • Fitur
  • SPESIFIKASI
  • APLIKASI
  • Inquiry

◆ Cepet mbukak lan mbongkar. Beda karo beku piring horisontal sing butuh manungsa
kerja kanggo ngemas produk ing nampan, para buruh bisa ngeculake produk akeh
langsung menyang papan ing antarane piring. Sawise produk beku, blok beku bakal
diangkat saka piring nganggo garpu hidrolik.
Mesin pembekukan piring vertikal efisiensi energi banget amarga ora suwe nalika beku.
bingkai digawe saka baja galvanis panas banyu sing tahan banyu laut. Baja tahan karat
pigura uga kasedhiya minangka pilihan.
Lumahing piring Gamelan lan garpu ditutupi karo PTFE kanggo nyegah produk
karusakan utawa goresan.
Mesin pembeku bisa digunakake karo Freon, Ammonia utawa CO2.



model L1 L2 W1 W2 H1 H2
VPF20 × 75 2827 2492 1635 1295 810 1340
VPF25 × 75 3342 3007 1635 1295 810 1340
VPF26 × 75 3445 3110 1635 1295 810 1340
VPF32 × 75 4103 3768 1635 1295 810 1340
VPF12 × 100 2240 1905 1635 1295 810 1340
VPF16 × 100 2752 2417 1635 1295 810 1340
VPF20 × 100 3327 2992 1635 1295 810 1340
VPF25 × 100 3967 3632 1635 1295 810 1340
VPF26 × 100 4095 3760 1635 1295 810 1340
VPF32 × 100 4903 4568 1635 1295 810 1340

* Suhu infeed: + 15 ℃, suhu outfeed: -18 ℃, suhu beku: -35 ℃, wektu beku adhedhasar iwak beku kabeh

* Spesifikasi subyektif kanggo ngganti tanpa kabar, hubungi salesman sadurunge nggawe pesenan.

* Desain khusus kanggo kebutuhan khusus.

Freezer piring vertikal digunakake kanggo beku produk ing blok ing kapal mancing utawa ing darat. Cocog kanggo panganan sing akeh kayata iwak, daging lan sayuran, utawa panganan cair kaya jus, susu, pulp, lsp.

Produk unggas
Seafoods
Contact Us