EN

Omah>PRODUCTS>Piring Freezer

Lemari es HPF seri horizontal laut

Ringkesan

Mesin pembeku piring horisontal iki dirancang khusus kanggo panggunaan segara. Mesin pembeku bisa digunakake kanggo beku produk sing beda ing nampan, wajan lan kothak, sing cocog kanggo panganan laut, daging sing dikemas cilik lan panganan liyane ing blok.


  • Fitur
  • SPESIFIKASI
  • APLIKASI
  • Inquiry

● Bisa digunakake ing daratan utawa lepas pantai.

● Pendingin kasebut bisa uga kalebu Freon, Amonia utawa CO2

● Digawe saka Aluminium tahan banyu segara, bahan panganan. Plat aluminium Persegi tebal 25mm menehi kekuatan dhuwur, tahan karat dhuwur lan konduktivitas termal. Plat kasebut gandheng kanthi otomatis lan duwe deformasi minimal.

● Lampiran mesin pembeku piring Square yaiku stainless steel. Iki bisa njamin lingkungan segara sing angel lan gampang diresiki.

● Sambungan selang fleksibel bebas bocor PTFE, sambungan flanged utawa utas. Selang ditutupi karo 304L jalinan stainless steel.


Model L W H model L W H Model L W H
HPF6 × 1520 2360 1252 1255 HPF10 2860 1252 1645 HPF12 3360 1252 1875
× 2020 × 2520
HPF7 × 1520 2360 1252 1350 HPF11 2860 1252 1760 HPF13 3360 1252 2002
× 2020 × 2520
HPF8 2360 1252 1445 HPF12 2860 1252 1875 HPF14 3360 1252 2103
× 1520 × 2020 × 2520
HPF9 2360 1252 1540 HPF13 2860 1252 2002 HPF15 3360 1252 2233
× 1520 × 2020 × 2520
HPF10 2360 1252 1645 HPF14 2860 1252 2103 HPF16 3360 1252 2349
× 1520 × 2020 × 2520
HPF11 2360 1252 1760 HPF15 2860 1252 2233



× 1520 × 2020
HPF12 2360 1252 1875 HPF16 2860 1252 2349



× 1520 × 2020
HPF13 2360 1252 2002







× 1520

Kandel piring sing nguap: 25mm; Jarak antarane piring: 40-90mm

* Spesifikasi subyektif kanggo ngganti tanpa kabar, hubungi salesman sadurunge nggawe pesenan.

* Desain khusus kanggo kebutuhan khusus.

Becik banget kanggo beku iwak, urang, daging, unggas, dhaharan siap ing nampan utawa kothak. 

Seafoods
Produk unggas
Contact Us