EN

Omah>PRODUCTS>Piring Freezer

Lemari es HPF seri horizontal laut

Ringkesan

Mesin pembeku piring horisontal iki dirancang khusus kanggo panggunaan segara. Mesin pembeku bisa digunakake kanggo beku produk sing beda ing nampan, wajan lan kothak, sing cocog kanggo panganan laut, daging sing dikemas cilik lan panganan liyane ing blok.


  • Fitur
  • SPESIFIKASI
  • APLIKASI
  • Inquiry

● Bisa digunakake ing daratan utawa lepas pantai.

● Pendingin kasebut bisa uga kalebu Freon, Amonia utawa CO2

● Digawe saka Aluminium tahan banyu segara, bahan panganan. Plat aluminium Persegi tebal 25mm menehi kekuatan dhuwur, tahan karat dhuwur lan konduktivitas termal. Plat kasebut gandheng kanthi otomatis lan duwe deformasi minimal.

● Lampiran mesin pembeku piring Square yaiku stainless steel. Iki bisa njamin lingkungan segara sing angel lan gampang diresiki.

● Sambungan selang fleksibel bebas bocor PTFE, sambungan flanged utawa utas. Selang ditutupi karo 304L jalinan stainless steel.


ModelLWHmodelLWHModelLWH
HPF6 × 1520236012521255HPF10286012521645HPF12336012521875
× 2020× 2520
HPF7 × 1520236012521350HPF11286012521760HPF13336012522002
× 2020× 2520
HPF8236012521445HPF12286012521875HPF14336012522103
× 1520× 2020× 2520
HPF9236012521540HPF13286012522002HPF15336012522233
× 1520× 2020× 2520
HPF10236012521645HPF14286012522103HPF16336012522349
× 1520× 2020× 2520
HPF11236012521760HPF15286012522233



× 1520× 2020
HPF12236012521875HPF16286012522349



× 1520× 2020
HPF13236012522002







× 1520

Kandel piring sing nguap: 25mm; Jarak antarane piring: 40-90mm

* Spesifikasi subyektif kanggo ngganti tanpa kabar, hubungi salesman sadurunge nggawe pesenan.

* Desain khusus kanggo kebutuhan khusus.

Becik banget kanggo beku iwak, urang, daging, unggas, dhaharan siap ing nampan utawa kothak. 

panganan laut
Produk unggas
Contact Us