EN

Omah>PRODUCTS>Piring Freezer

Baki pembekuan paduan aluminium

Ringkesan
  • Fitur
  • SPESIFIKASI
  • APLIKASI
  • Inquiry

Baki pembekuan paduan aluminium

◆ Beku panganan kanthi dimensi blok sing ditemtokake

Digawe kanthi bahan paduan aluminium sing kuat

Desain khusus kanggo nampan kasedhiya.


Contact Us