EN

Omah>PRODUCTS>Piring Freezer

Freezer jeblugan udhara

Ringkesan

Freezer jeblugan lan panyimpenan kadhemen bisa dirancang miturut syarat sing ditemtokake. Baris pemrosesan lembaran logam lan panel sing diimpor njamin kinerja panel insulasi sing bisa dipercaya. Kita kerja sama karo bagean kulkas sing misuwur ing jagad kanggo nglengkapi sistem kasebut

  • Fitur
  • SPESIFIKASI
  • APLIKASI
  • Inquiry

● Panel foamed PU kanthi kapadhetan kanthi kinerja insulasi sing apik banget.

Lembaran baja tahan karat utawa waja warna.

Penguap pertukaran panas efisiensi tinggi, penggemar aksial swara sithik.

Sistem kontrol otomatis suhu mikrokomputer, gampang dioperasikake lan dirawat.

Troli lan nampan pilihan.

Ukuran lan spesifikasi bisa disesuaikan.


Contact Us