EN

Omah>NEWS

Pabrik penukar panas teknologi sing nembe diinvestasikan saiki wis operasi lengkap

2020-05-19 176


Teknologi Square nandur modhal pabrik penukar panas sirip / tabung anyar ing wiwitan taun 2018 lan pabrik wiwit ngirim produk ing Oktober 2019. Pabrik kasebut kalebu lahan 38000 sqm. Portofolio penukar panas kalebu pendingin udara, penguap, kondensor penguap, lsp. Lokakarya kasebut dilengkapi peralatan peralatan seni, sing umume diimpor saka Eropa, kalebu tabung tabung otomatis saka Italia, expander tabung saka Italia, mesin CNC saka Jerman , lan 4 set fin fin kecepatan dhuwur lan mesin mbentuk, lsp.

Baris produk penukar panas bakal dilebokake ing portofolio produk rantai kadhemen teknologi Square, lan ngidini kita bisa ngirim solusi pangolahan panganan beku lan solusi logistik.

Warta Panas