EN

Omah>NEWS

S40 Self-Stacking (Gyrocompact) Spiral Anyar Siap Bakal Dikirim menyang Oman

2021-05-20 66

1- 外观 _ 副本

Kita seneng banget ngirim beku spiral S40 Self-stacking (gyrocompact) menyang klien pamroses unggas ing Oman. Model S40 sing mentas diluncurake minangka sing paling cilik ing kulawarga beku spiral sing dipasang dhewe. Iki minangka desain mesin pembeku kompak kanthi cetakan sikil cilik lan sabuk 440mm, sanajan isih bisa nggayuh kapasitas beku nganti 800 kg / jam daging lan unggas. Desain kasebut cocog karo standar kebersihan sing paling dhuwur sing nduwe sistem CIP (clean-in-place). Mesin pembeku S40 uga kalebu sistem defrosting udara (ADF) sing terus-terusan nyebulake frost saka evaporator sajrone produksi, sing nambah produksi nganti 48 jam tanpa defrosting.

Iki minangka freezer spiral kaping papat kanggo produk daging beku ing Timur Tengah ing taun kepungkur. Kita bakal terus ndhukung para klien ing industri pamrosesan daging kanthi kahanan produk seni.

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak saluran Youtube kita https://www.youtube.com/channel/UCt36nXhL2UM0RrrKvr7gzMw

lan kirim pitakon liwat email ntfe@ntsquare.com.

2- 内部 _ 副本

Warta Panas