EN

Omah>NEWS

Sistem Refrigerasi Penthouse Pra-Rapat Anyar Rampung

2020-06-09 147

Square Technology ngluncurake sistem pendingin anyar ing 1,2020 Juni. Sistem pendingin lengkap iki 100% wis dipasang ing pigura sing wis ditutup sadurunge dikirim. Meh nyingkirake karya sambungan pipa lapangan, kajaba sambungan antara sistem pendingin lan kondensor penguapan, sing bakal dipasang ing sisih ndhuwur pigura. Desain seni kaya iki nampilake sorotan ing ngisor iki:

Ngirit ruangan. Desain kompak, kabeh peralatan lan pipa ditutup ing bingkai panel kanthi desain cerdik

Ngirit investasi. Ora perlu dibangun ruangan kulkas tambahan. Ngirit biaya konstruksi. Kandang kasebut minangka bukti cuaca. Ora dibutuhake struktur utawa atap tambahan.

Biaya instalasi lan ngirit wektu akeh. Kabeh komponen wis dirakit lan pipa wis nyambung. Pelanggan mung kudu nyambungake telung pipa ing antarane sistem kondensor lan kulkas ing lapangan.

Ngirit energi. Nganti 20% listrik bisa diirit amarga mesin bisa digunakake kanggo nyuda tenaga motor kanthi tanpa langkah lan kanthi wektu nyata minangka respons saka beban pendinginan sing nyata.

Kontrol iklim. Penggemar dipasang kanggo nyedhiyakake ventilasi paksa lan njaga suhu ing njero kisaran operasional. Lampu diwenehake ing njero pager.

Pintu diwenehake ing kabeh sisih pinggiran kanggo ngidini akses lengkap kanggo layanan sistem pendinginan.

Cocog kanggo macem-macem kabutuhan. Sistem kasebut bisa dirancang khusus kanggo nyukupi macem-macem kebutuhan pelanggan, kalebu model kompresor sing beda, beban pendinginan, pendingin, lsp.

Warta Panas