EN

Omah>PRODUCTS>Freezer Impingement

Freezer Sabuk Impingement Solid

Ringkesan

Mesin pembeku terowongan utamane digunakake kanggo beku produk panganan, kayata isi iwak, udang kupas, cumi-cumi, pangsit, lsp. Amarga mode blasting hawa, mesin pembeku terowongan nduweni efisiensi beku sing dhuwur lan macem-macem aplikasi kanggo ngolah panganan.

  • Fitur
  • SPESIFIKASI
  • APLIKASI
  • Inquiry

● Sabuk conveyor nduweni desain saluran udara bunder kanthi simetri vertikal kanggo nambah efek pertukaran panas.

Loro-lorone ujung infeed lan outfeed dilengkapi piranti drive dobel kanggo nyegah sabuk conveyor kanthi efektif.

Mesin pembekukan trowongan band imppingement nggunakake baris produksi panel terisolasi panyimpenan kadhemen kanggo produksi panel, sing njamin tingkat efisiensi energi sing dhuwur lan reliabilitas lan kualitas sing luar biasa.

Lemari pembeku terowongan band dilengkapi sistem kontrol pusat sing cerdas, piranti deteksi otomatis lan lampu peringatan, sing gampang digunakake kanggo ngoperasikake lan dikelola.



C1015 C1415 C1615 C1815 C2015 C2215 C2415 C2615
Dawane kandhang L 10M 14M 16M 18M 20M 22M 24M 26M
Lebar sabuk padhet Jembar sabuk 1500mm , ambane bisa digunakake 1440mm
Dhuwur saluran 30 ~ 70mm bisa disetel
Daya sing wis diinstal 26kw 37kw 43kw 48kw 54kw 60kw 65kw 71kw
Qty. saka pembuangan 4 6 7 8 9 10 11 12


Minangka ide kanggo panganan laut, jajanan, daging woh-wohan lan panganan sing disiyapake.

图片 2

Contact Us