EN

Omah>PRODUCTS>Freezer Impingement

Freezer Sabuk Impingement Mesh

Ringkesan

Mesin pembeku terowongan sabuk sing dipasang biasane digunakake kanggo beku panganan sing rata, dadi pilihan ing industri panganan laut kanthi cepet beku iwak, udang, cumi-cumi, lan liya-liyane. Iki dilengkapi evaporator sing efisien banget lan higienis lan nggunakake metode pasokan cair paling anyar kanggo efisiensi pertukaran panas sing 20% ​​luwih dhuwur tinimbang metode tradisional. Dibandhingake karo cara tradisional, penurunan bobot panganan diturunake luwih saka 1.5%.


  • Fitur
  • SPESIFIKASI
  • APLIKASI
  • Inquiry

● Sabuk bolong nduweni desain saluran udara bunder kanthi simetri vertikal kanggo nambah efek pertukaran panas.

Freezer terowongan sabuk impingement nggunakake lini produksi panel terisolasi panyimpenan kadhemen impor kanggo produksi panel, sing njamin tingkat efisiensi energi sing dhuwur lan linuwih lan kualitas sing luar biasa.

Freezer trowongan dilengkapi sistem kontrol pusat sing cerdas, piranti deteksi otomatis lan lampu peringatan, sing gampang digunakake kanggo dikelola lan dikelola dening pangguna.

Trowongan sabuk bolong sing dipasangCW1015 / 18CW1415 / 18CW1615 / 18CW1815 / 18CW2015 / 18CW2215 / 18CW2415 / 18CW2615 / 18
Dawane tutup L10M14M16M18M20M22M24M26M
Jembar kandhang W3200mm / 3500mm
Lebar sabuk bolongJembar sabuk 1500mm / 1800mm, jembar sing bisa ditindakake 1400mm / 1700mm
Dhuwur saluran30~70mm bisa diatur
Daya sing wis diinstal25kw36kw41kw47kw52kw58kw63kw69kw
Qty. saka pembuangan46789101112


Minangka ide kanggo panganan laut, jajanan, daging woh-wohan lan panganan sing disiyapake.

Contact Us