EN

Omah>PRODUCTS>Freezer Impingement

Freezer Sabuk Impingement Mesh

Ringkesan

Mesin pembeku terowongan sabuk sing dipasang biasane digunakake kanggo beku panganan sing rata, dadi pilihan ing industri panganan laut kanthi cepet beku iwak, udang, cumi-cumi, lan liya-liyane. Iki dilengkapi evaporator sing efisien banget lan higienis lan nggunakake metode pasokan cair paling anyar kanggo efisiensi pertukaran panas sing 20% ​​luwih dhuwur tinimbang metode tradisional. Dibandhingake karo cara tradisional, penurunan bobot panganan diturunake luwih saka 1.5%.


  • Fitur
  • SPESIFIKASI
  • APLIKASI
  • Inquiry

● Sabuk bolong nduweni desain saluran udara bunder kanthi simetri vertikal kanggo nambah efek pertukaran panas.

Freezer terowongan sabuk impingement nggunakake lini produksi panel terisolasi panyimpenan kadhemen impor kanggo produksi panel, sing njamin tingkat efisiensi energi sing dhuwur lan linuwih lan kualitas sing luar biasa.

Freezer trowongan dilengkapi sistem kontrol pusat sing cerdas, piranti deteksi otomatis lan lampu peringatan, sing gampang digunakake kanggo dikelola lan dikelola dening pangguna.

Trowongan sabuk bolong sing dipasang CW1015 / 18 CW1415 / 18 CW1615 / 18 CW1815 / 18 CW2015 / 18 CW2215 / 18 CW2415 / 18 CW2615 / 18
Dawane tutup L 10M 14M 16M 18M 20M 22M 24M 26M
Jembar kandhang W 3200mm / 3500mm
Lebar sabuk bolong Jembar sabuk 1500mm / 1800mm, jembar sing bisa ditindakake 1400mm / 1700mm
Dhuwur saluran 30~70mm bisa diatur
Daya sing wis diinstal 25kw 36kw 41kw 47kw 52kw 58kw 63kw 69kw
Qty. saka pembuangan 4 6 7 8 9 10 11 12


Minangka ide kanggo panganan laut, jajanan, daging woh-wohan lan panganan sing disiyapake.

Contact Us