EN

Omah>PRODUCTS>Freezer Fluidized Freezer

Freezer Fluidized Freezer

Ringkesan

Freezer terowongan sing cair digunakake kanggo beku panganan cilik, sing bisa diiris saka sayuran, woh-wohan, lan woh wohan nganti irisan, unggas, panganan laut kayata iwak cilik utawa urang, lan produk susu cilik utawa produk sing dimasak. Freezer dilengkapi alat penguap sing efisien banget lan sanitasi, nggunakake metode pasokan cair paling anyar, kanthi pertukaran panas 20% luwih dhuwur tinimbang cara tradisional. Kita duwe rong jinis: semi-fluidized lan full-fluidized, sing cocog karo aplikasi beku produk sing beda-beda.


  • Fitur
  • SPESIFIKASI
  • APLIKASI
  • Inquiry

● Freezer terowongan sing cair nggunakake sabuk bolong saka stainless steel kanthi panganan, sing gampang dibersihake lan tahan korosi.

Iki dilengkapi kipas sentrifugal stainless steel kanggo kinerja pendinginan sing apik.

Iki dilengkapi piranti impingement kanggo sabuk conveyor kanggo njamin efisiensi beku siji produk beku.

Freezer terowongan cairan nggunakake lini produksi panel terisolasi panyimpenan kadhemen kanggo produksi panel, sing efisien energi lan kualitas tinggi.

Peralatan pembekuan dilengkapi sistem kontrol pusat sing cerdas, piranti deteksi otomatis lan lampu peringatan, sing gampang dienggo lan diopeni pangguna.


Stroberi, blueberry, daging diced, kacang polong, kacang buncis lan kentang goreng lsp.





Contact Us