EN

Omah>PRODUCTS>Oven Terus-terusan

Oven Terus-terusan

Ringkesan
  • Fitur
  • VIDEOS
  • Inquiry

Oven terus-terusan saben jam ngasilake bisa antarane 24,000 kanggo 60,000 potongan roti burger saben omahr. Ing suhu kerja punika ing sawetara 195 ° C lan 230 ° C, lan wektu baking bisa diatur saka 10 nganti 30 menit. Oven bisa kerja bareng karo proofer, cooler, lan freezer kita lan mbentuk baris produksi roti lengkap. Iku cocok kanggo produksi otomatis lan massal saka roti, biskuit, pastries laminated lan liya-liyane.

Contact Us