EN

Omah>KONTAK US

Kita siyap nyedhiyakake layanan profesional lan tepat waktu.

Nggolek solusi desain khusus?
REFESTASI DESAIN KANGGO
Dataran Teknologi Group Co, Ltd
Kantor pusat:

3888, Jintong Highway, Xingren, Nantong, Jiangsu, China

Tel: 86-513-86615866

Whatsapp: 8613962807885

fax: + 86-513-86221280 ext.8016

web: en.ntsquare.com

email: ntfe@ntsquare.com

Contact Us