EN

Omah>PRODUCTS>Condensers

Kondensor digawe adhem kanthi bentuk V

Ringkesan

Kondensor Pendingin Udara Wangun Square V cocok kanggo instalasi ruangan lan bisa dipasang ing area perumahan lan industri.

  • Fitur
  • SPESIFIKASI
  • APLIKASI
  • Inquiry

● Kinerja pertukaran panas sing andal

● Operasi sing stabil

● Transportasi lan instalasi sing trep

● Kualitas lan keamanan sing dhuwur


CONDENSER AIR COOLED AIR V-Wujud


Penyejuk

Kapasitas (KW)

Tekanan tes

Jarak pucuk


Condenser

adhem

HFC

Glikol

132-2060

95-1260

32bar

Bar 16

2.0 / 2.4 / 3.0 mm

2.0 / 2.4 / 3.0mm

Pilihan


HFC

Pendinginan cair



Sirip epoxy-ditutupi



Koil sirkuit kaping pirang-pirang



Kothak persimpangan kipas



Perlindhungan kakehan penggemar



Fan VFD



Nozel semprotan



Sambungan Flange




Sambungan sing dibentuk




Saluran katup bal




Penyejuk

Casing

pungkasan

coil

Mbuwang macem-macem

sambungan

HFC

Powder coated

Al; Dilapisi Al

tembaga

tembaga

tembaga

Glikol

Powder coated

Al; Dilapisi Al

tembaga

tembaga

tembaga

                              Jumlah penggemar 1-18


diameter

80

900




Jarak pucuk

2

2-4

3




Contact Us