EN

Omah>PRODUCTS>Condensers

Kondensor adhem hawa rata

Ringkesan

Condenser digawe adhem Udara Square Flat dirancang kanggo kondensasi lemari es ing sistem pendinginan komersial lan industri. Kondensor cocog kanggo instalasi ruangan lan bisa dipasang ing area perumahan lan industri.

  • Fitur
  • SPESIFIKASI
  • APLIKASI
  • Inquiry

● Kinerja pertukaran panas sing andal

● Operasi sing stabil

● Transportasi lan instalasi sing trep

● Kualitas lan keamanan sing dhuwur


CONDENSER AIR COOLED AIR V-Wujud


Penyejuk

Kapasitas (KW)

Tekanan tes

Jarak pucuk


Condenser

adhem

HFC

Glikol

132-2060

95-1260

32bar

Bar 16

2.0 / 2.4 / 3.0 mm

2.0 / 2.4 / 3.0mm

Pilihan


HFC

Pendinginan cair



Sirip epoxy-ditutupi



Koil sirkuit kaping pirang-pirang



Kothak persimpangan kipas



Perlindhungan kakehan penggemar



Fan VFD



Nozel semprotan



Sambungan Flange




Sambungan sing dibentuk




Saluran katup bal




Penyejuk

Casing

pungkasan

coil

Mbuwang macem-macem

sambungan

HFC

Powder coated

Al; Dilapisi Al

tembaga

tembaga

tembaga

Glikol

Powder coated

Al; Dilapisi Al

tembaga

tembaga

tembaga

                              Jumlah penggemar 1-18


diameter

80

900




Jarak pucuk

2

2-4

3





Contact Us