EN

Omah>PRODUCTS>Pendingin udara>Pendinginan udara kompak

Pendinginan udara kompak

Ringkesan

Pendingin udara kompak dirancang kanthi kompak. Cocog ing papan cilik, kayata katering, toko ritel lan pom bensin.


  • Fitur
  • SPESIFIKASI
  • APLIKASI
  • Inquiry

◆ Pendingin udara dipasang ing plafon.

Bisa nyedhiyakake tenaga pendingin sing bisa dipercaya ing kisaran suhu, ing ngisor uga derajat nol.

      ◆Iki nduweni swara murah lan biaya investasi.




Contact Us