EN

Omah>PRODUCTS>Pendingin udara

Pendinginan udara koil dobel

Ringkesan

Pendingin udara koil dobel digunakake kanggo tanduran operasi, platform lan papan kerja personel liyane. Bisa disesuaikan kanthi macem-macem syarat.


  • Fitur
  • SPESIFIKASI
  • APLIKASI
  • Inquiry

● Pendingin udara iki cocog kanggo situs operasional sing kudu ana AC. Bisa njaga suhu ing wilayah pamrosesan panganan supaya kurang.

● Sirkulasi udhara lancar lan seragam. 


Contact Us