EN

Omah>PRODUCTS>Pendingin udara

Langit-langit dipasang adhem

Ringkesan

Pendingin udara sing dipasang ing langit-langit standar kanggo aplikasi sing umum. Iki digunakake kanggo panyimpenan kadhemen, pusat distribusi rantai adhem, supermarket, lsp.


  • Fitur
  • SPESIFIKASI
  • APLIKASI
  • Inquiry

◆ Pendingin udara iki cocog kanggo lokakarya pangolahan sing kudu ana AC. Bisa njaga suhu ing wilayah pamrosesan panganan supaya kurang.

Sirkulasi udhara lancar lan seragam. Hawa muter ing sadhuwure langit-langit, mula para pegawe ora langsung kena hawa adhem.


Contact Us