EN

Omah>BABAGAN AWAKE DHEWE

Kualitas, Inovasi, Layanan

Panyedhiya solusi beku sing luwih apik!

Company

Ketua
Pak Huang Jie

Square Technology Group Co., Ltd. (ing ngisor iki diarani Nantong Square) didegake dening Pak Huang Jie ing taun 1986. Iki minangka perusahaan manufaktur peralatan chain kadhemen domestik kanthi kaluwihan lengkap. Perusahaan kasebut dununge ing Kutha Nantong, Provinsi Jiangsu. Kanthi luwih saka 30 taun pangenalan pelanggan lan pengaruh pasar, "Nantong Square" wis dadi perusahaan peralatan pembekuan cepet domestik.

tondo

1986 1986

Nantong Freezing Equipment Co. didegaké ing taun 1986

1987 1987

Produk pertama- Mesin pembeku piring kontak karo sistem kulkas diprodhuksi ing taun 1987.

1994 1994

Freezer spiral dobel kaping pisanan digawe ing taun 1994.

1995 1995

Piring beku sepisanan diekspor menyang pasar Thailand ing taun 1995.

2003 2003

Nantong Square Freezing & Heating Mechanical Equipment Co., Ltd didegaké dadi perusahaan patungan ing taun 2003.

2012 2012

Aplikasi IPO ing taun 2012.

2016 2016

Perusahaan kasebut kadaptar ing A Shares ing Bursa Efek Shanghai ing Mei, 2016

2018 2018

Perusahaan kasebut ganti jeneng dadi "Square Technology Group Co., Ltd", duwe 5 anak perusahaan.

R & D

Teknologi Square nggunakake tim pangembangan khusus sing fokus ing teknologi pembekuan kanthi cepet. Anggota tim iki ahli ing bidang teknik pendingin, teknik panganan, desain mekanik, lan produksi. Kita njaga kerjasama teknis sing apik karo akeh perusahaan manca, kayata Mayekawa WFG. Co ing Jepang lan Perusahaan Intralox ing Amerika. Kajaba iku, perusahaan kita wis lulus sertifikasi CE, PED, lan ASME. Kita uga wis melu nggawe sawetara proposal standar internasional lan duwe akeh paten.

pabrik

Fasilitas produksi Teknologi Persegi dilengkapi peralatan pemrosesan canggih, kayata pusat mesin pemotong laser otomatis, mesin doyo kontrol numerik, lini produksi logam lembaran impor, lini produksi panel, peralatan perawatan permukaan logam lan liya-liyane. Sanalika, Teknologi Square mandhiri nggawe lini produksi kanggo penguap, sistem piring, peralatan insulasi busa, mesin las otomatis lan sapanunggalane. Umume komponen peralatan rantai kadhemen dirancang kanthi independen lan diproduksi dening Square Technology.